HOTEL & SPA RESORT MERONA SARAJEVO

SPA Centar

Umorni ste i tražite bilo koji način da pobjegnete od strasne svakodnevnice i teških radnih dana? Otišli biste negdje bar na dva sata kvalitetnog odmora i vrhunske usluge?
Ako ste u potrazi za nečim takvim, onda ste baš na pravom mjestu!
 
Spa centar Merona, koji je mjesto harmonije duha i tijela, mjesto gdje ćete doživjeti potpunu relaksaciju, uz pratnju prijatne atmosfere i vrhunske usluge, u ponudi ima slijedece :
 
- Tursko kupatilo
- Sauna
- Jacuzzi
- Masaza
 
Kada su u pitanju masaze, u ponudi imamo :
 
Klasićna relax masaža se radi u svrhu opuštanja, a temelji se na pokretima usmjerenim prema srcu. Zahvatima ( gladjenje, trljanje, vibracija ) se djeluje na živćani sistem, cirkulaciju, tonus muskulature i unutrašnje organe. 
 
Aromaterapija – opustajuća masaža tijela prirodnim i učinkovitim esencijalnim uljima lavande, ruzmarina, cimeta... Aromatična ulja su koncentrati ulja koji mirisom djeluju na emocije, zglobove, misiće, cirkulaciju i probavu.
 
Masaža toplim uljima – opuštajuća masaža tijela prirodnim i učinkovitim toplim esencijalnim uljima lavande, ruzmarina, cimeta... Aromatična ulja su koncentrati ulja koji mirisom djeluju na cijeli organizam.
 
Masaža sa čokoladom je masaža sa specijalnom masažnom kremom i uljima, na bazi čokolade. čokoladom se podstiču podražaji koji smiruju i opuštaju. Masažom se smanjuje i napetost tijela.
 
Sportsko – medicinska masaža se primjenjuje na bolne i napete dijelove tijela, kako bi se otklonila bol. Pogodna je za otklanjanje miogeloza ( nakupnine mliječnih kiselina u obliku malih bočnih kuglica ) . Kod sportske masaže zahvatima se nastoji brzo i potpuno pripremiti za sportske napore. Preporučuje se za jake i hipotrofične misiće sportista. Poboljšava cirkulaciju i opušta misiće.
 
Navedene masaze su u trajanju po 60min
 
Parcijalna masaža je usmjerena na određeni dio tijela ( glava, vrat, noge, ramena )
 
Masaža vlasišta – aroma masaža glave, vrata, ramena orijentalnim tehnikama.
 
Navedene masaže su u trajanju po 30min
 
Piling tijela je izvanredan  način tretiranja kože s koje se čisti i otklanjaju mrtve ćelije. Utiče na teksturu i izgled kože. Radi se s morskom soli, smeđim sečerom i aromatičnim uljima. Trajanje 15min.
HOTEL & SPA RESORT MERONA SARAJEVO